Hodnocení obchodu

5,0 50 hodnocení
Přidat hodnocení
5
50x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
L Avatar autora Lucie | 12.9.2021
Kvalitní zpracování. Poctivá práce. Vše konzultováno se zákazníkem (grafický návrh, počet otvorů k upevnění domovního čísla, postup prací…). S výsledkem jsem velmi spokojena.
LM Avatar autora Ladislav Martínek | 9.9.2021
Super ????rychlé a krásná práce
H Avatar autora Helena | 8.9.2021
Super,vše přišlo vpořádku,rychle.
K Avatar autora Karolina | 27.8.2021
Rychlé dodání, skvělá komunikace, určitě objednám znovu, doporucuji????
Avatar autora | 27.8.2021
Avatar autora | 8.8.2021
I Avatar autora ilona | 4.8.2021
ano, rychlé doručení, pěkný výrobek, určitě potěší obdarovanou
AM Avatar autora Alena Mauricová | 2.8.2021
Ano
H Avatar autora Hanka.K | 28.7.2021
Rychle a jednoduche objednani, to same doruceni. Snad se vyrobek obdarovanym bude libit stejne jako me.
M Avatar autora Markéta | 26.7.2021
Skvělá komunikace, rychlé dodání, spokojenost s objednaným zbožím.
J Avatar autora Jana | 22.7.2021
Zásilka vyřízená hned druhý den a to byl víkend. Překvapili mě rychlostí i kvalitou výrobků. Rozhodně doporučuji!
V Avatar autora Veronika | 12.7.2021
Rychle dodání, komunikace a produkt se mi moc líbil.
B Avatar autora Barbora | 28.6.2021
Moc krásné výrobky, skvělá komunikace, ochotné a vstřícné jednání. Rychlost dodání. Doporučuji všem
Avatar autora | 27.6.2021
Krásné zpracování a rychlé dodání.
J Avatar autora Jana H. L. | 27.6.2021
Magnet je ta tenká placka(pro ty, kteří to nevědí jako já ;-) Ale každopádně práce krásná, jsme spokojeni a snad paní učitelky ocení :-)
M Avatar autora Markéta T. | 17.6.2021
krásné zpracování výrobku, velice příjemné a ochotné jednání. Vřele doporučuji.
PD Avatar autora Petra Doležalová | 15.6.2021
Naprostá spokojenost. Vše kvalitně zpracované. Rychlé dodání.
SP Avatar autora Simona Pavlíková | 13.6.2021
Rychlé dodání a skvělá komunikace ❤
K Avatar autora Katka | 13.6.2021
Krásné výrobky, rychlé dodání. Vřele všem doporučuji.
VP Avatar autora Veronika Peštová | 7.6.2021
Naozaj krasne a kvalitne spracovany produkt, skvelá komunikácia a ochota zo strany majitela. Rychle dodanie. Obchod na 1*. Urcite doporučujem. Ďakujem :)

Stránka 1 z 3 , položek celkem: 50